Inflexions (2005)

Inflexions

Alzira, 2005

Bromera

Aquesta obra obtingué els següents premis:

VI Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta 2004, dins dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2004, patrocinat per la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta i promogut per l'Ajuntament d'Alzira. Formaven el jurat Vicent Alonso, Consuelo Berenguer, Ricard Bellveser, Joaquín Martín i Emili Piera.

VII Premi de la Crítica de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana (IIFV), 2006

Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians d'Assaig (Premis de la Crítica AELC 2006, ex-aequo amb La lentitud del mar d'Enric Sòria)

Qüestions polítiques, religioses, estètiques i morals cristal·litzen de manera literària en inflexions: escrits que, tant en el fons com en la forma, conviden a saltar contínuament de l’un a l’altre i en totes les direccions. Partint de la seua autonomia, els textos breus res-sonen en la resta units per un punt de vista radicalment subjectiu. Aquestes reflexions posen en relleu les possibilitats d’inter-pretació de tòpics que se centren en escriptors, pintors, músics, i que passen de la versió d’un tema bíblic a la formulació aforística d’una intuïció sobre la vida o la mort, d’un apunt relativament filosòfic a un altre de polític o social. Format: 15 x 23,5. 224 pàgines.

ISBN 84-7660-515-3

Coberta: Enric Solbes

Alguns dels assaigs d'aquest llibre foren publicats sota el títol Inflexions en la revista L'Espill, núm. 8, hivern 1980, pàgs. 11-27.

Llegiu una selecció de textos de Inflexions: